Bemutatkozás

A FIRE BALL Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaságot 1996-ban alapította Tóth Béla nyugalmazott tűzoltó százados, azzal a céllal, hogy felhasználva a sokéves tűzmegelőzési tapasztalatait a különböző gazdálkodó, közszolgálati és egyéb szervezeteknek pontos, szakszerű, a gyakorlatban jól hasznosítható tanácsadást nyújtson a jogszabályokban meghatározott tűzvédelmi kötelezettségeik teljesítéséhez.

Azóta a társaság a tűzvédelem és munkabiztonság területein kínál teljeskörű szolgáltatást, valamint tűzoltó készülékek, tűzvédelmi eszközök, egyéni védőeszközök és biztonsági jelzések széles skáláját kínálja megrendelőinek. Kiemelt figyelmet fordítunk szakmai képzéseink teljes körű szervezésére, és a szakvizsgáztatásra, a folyamatosan változó jogi szabályozások figyelembevételével.

A szakszerű, pontos, precíz munkavégzés olyan ismérvei társaságunknak, melyet mi sem bizonyít jobban, minthogy ügyfeleink közül mind többen bízzák ránk szervezetük teljes tűz- és, munkavédelmét, így szabadítva fel fontos erőforrásokat. (ember, pénz, idő) Ezeket a fő tevékenységük üzletmenetére fordítva, nagyobb hatékonyságot, jobb jövedelmezőséget tudnak elérni. Az ügyfelekkel való jó kapcsolat ugyanolyan fontos számunkra, mint Ügyfeleink hatékony működésének érdekében a mindenkori jogi szabályozásnak való megfelelés biztosítása mellett kiemelt figyelmet fordítunk az egyedi igényeik teljesítésére, közérthető, egyszerű és gyakorlati módon. Közös célunk a biztonságos működés megteremtése, a tűz és balesetek megelőzése, a személyi és vagyoni kár bekövetkezésének kiküszöbölése.

A 2005-ben bevezetett MSZ EN ISO minőségirányítási rendszerünkkel jól mérhető vevőink elégedettsége és értékelhető céljaink megvalósulása.
 

 

 

Bemutatkozás