Bemutatkozás

1996 -ban, Tóth Béla nyugalmazott tűzoltó százados, tűzoltási és tűzmegelőzési tapasztalatait felhasználva megalapította cégünket.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően társaságunk a tűzvédelem és a munkabiztonság területén kínál teljes körű szolgáltatást. Tűzoltó készülékek, tűzoltó vízforrások, egyéb tűzvédelmi eszközök, szerelvények beszerzését, felülvizsgálatát, karbantartását, valamint a szükséges egyéni védőeszközök, biztonsági jelzések beszerzését kínálja megrendelői számára.

2005 óta munkánkat a kiépített MSZ EN ISO 9001: 2015 minőségirányítási rendszernek megfelelően  végezzük.

2020.  július 1. napjától cégforma váltással, mint  Fire Ball Kft. végezzük tevékenységünket. 

Üzletfilozófiánk

Partnereink számára megbízható, pontos, - a tűzvédelem és munkabiztonság előírásait követő szakszerű szolgáltatást kívánunk nyújtani. Mindezt úgy, hogy a jogszabályi előírások gyakorlati alkalmazására helyezzük a hangsúlyt az emberi élet, a környezet -, és partnereink vagyonvédelme érdekében. 

Minden munkahely egyedi, akár a tűz- vagy a munkavédelem szemszögéből vizsgáljuk. Ezért a tűz és munkavédelmi problémák is egyediek, melyekre egyedi megoldások illeszthetők.

Közös célunk a munkahelyeken a biztonságos működés megteremtésében való közreműködés, a tűz és balesetek megelőzése, a személyi, környezeti és vagyoni kár bekövetkezésének kiküszöbölése. Az egészséget nem veszélyeztető, biztonságos munkahely, munkavégzés kialakításának előtérbe helyezése úgy, hogy az a hatékonyságot ne vagy csak pozitívan befolyásolja.

Értékeink az évek óta stabil beszállítói és szakmai partner kapcsolataink, melyek versenyképes, és eredményes feladatellátást biztosítanak cégünk, és ügyfeleink számára is.

Munkatársaink folyamatos szakmai továbbképzése mellett fontos a kollégáink egészsége, motiváltsága, a tőlük elvárt precíz és hatékony munkavégzés érdekében. Az egészséges munkahely, valamint a jó munkahelyi körülményeket, eszközöket saját szervezetünkön belül is igyekszünk minél eredményesebben megvalósítani. 

A szakszerű, és precíz munkavégzés olyan ismérvei társaságunknak, melyet mi sem bizonyít jobban, minthogy ügyfeleink közül mind többen bízzák ránk szervezetük teljes tűz- és, munkavédelmét, így szabadítva fel számukra fontos erőforrásokat, amelyeket a így fő tevékenységük üzletmenetére fordítva, nagyobb hatékonyságot, jobb jövedelmezőséget tudnak elérni.

Miért válasszon minket?

 • Jogszabályi előírások – napi tevékenység
  a pontos felmérés, folyamatos konzultációk, munkafolyamatok áttekintése, és megismerése során segítünk kialakítani, valamint a napi használatban alkalmazni, az Ön által üzemeltetett munkahelyre vonatkozó előírásokat. 
 • Mindig van megoldás
  amelyet kellő rugalmassággal, ha szükséges más szakmai szervezetek bevonásával, és együttműködésével megfelelő színvonalon lehet végezni.
 • Az emberi élet értéke
  az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkahely szemlélete, és működtetése, az emberi életet veszi első helyre, és ezáltal valóban az elvárt munkára, kihívásokra alkalmas, motivált munkatársakkal dolgozhat együtt. A betegség, távollétek helyett időt, és pénzt takaríthat meg.
 • Változás = Fejlődés
  munkatársaink folyamatos képzéseken, továbbképzéseken bővítik tudásukat, munkavégzés során szerzik tapasztalataikat. A gyorsan változó, fejlődő környezetünkben fontos, hogy a munkahelyek is időben felkészülhessenek a változásokra!
 • Rugalmasság és megújulás
  folyamatosan azon dolgozunk, hogy az egészséges és biztonságos munkahely kialakítása, és használata ne plusz feladat, hanem a megszokott napi tevékenység része legyen. 
 • Információ és tájékozottság
  fontos, hogy a munkahelyeken a munkavégzés kellő információk birtokában történjék. Külső környezeti körülmények, rendkívüli helyzet idején is kommunikálhassunk, segíthessünk Önöknek. Kiépített, saját ügyfélrendszerünkön keresztül feladatainkat szinte zavartalanul tudjuk végezni Partnereink számára.